• Laboratorija Medilab je osnovana 1998.god u Čačku i jedna je od prvih privatnih laboratorija u regionu Zapadne Srbije.Osluškujući zahteve korisnika usluga i prateći sve novine u razvoju savremene medicine i laboratorijske dijagnostike, Medilab teži kontinuiniranom usavršavanju.

    Našu zdravstvenu ustanovu čine biohemijska i mikrobiološka laboratorija. Uz negovanje principa dobre medicinske prakse, stručno usavršavanje osoblja, praćenje savremenih trendova iz domena laboratorijske dijagnostike, opreme i reagenasa, doprineli su da steknemo poverenje korisnika i širimo saradnju sa eminentnim zdravstvenim ustanovama. Naša ustanova je opremeljena najsaveremnijom opremom za širok opseg analiza iz oblasti biohemije, hematologije, imunohemije, mikrobiologije i virusologije.

    by
  • U laboratoriji Medilab možete uraditi hematološke, biohemijske analize, analize hormona i tumorskih markera, nivo lekova u krvi, virusološke, imunološke i alergološke analize i ispitivanja iz oblasti mikrobiologije.

    Širok spektar analiza koje radimo omogućava da pacijent dobije parametre neophodne za praćenje toka bolesti, postavljanje dijagnoze i procenu efikasnosti primenjene terapije.Ono što našu laboratoriju izdvaja je brzina izdavanja rezultata koje u najvećem broju slučajeva, u zavisnosti koje se analize rade, bude u toku istog dana.

    by
<
>

Saradnici

Salon za masažu

Salon za masažu

Salon za masažu

Dr  Vera Urošević

Dr Vera Urošević

Internistička ordinacija

Osiguranja

Osiguranja

Osigurajte se...

Popusti za mlade

Popusti za mlade

Tvoj način da platiš manje